banner2-2
banner1-1
banner3

tentang神灵

万博体育msports下载万博manbetx 体育官网鼎龙石英有限公司mangrupikeperusahaan生产的巴汗石英,在中国江苏。万博体育msports下载丁隆·帕拉托斯·帕拉托斯·帕拉托斯·巴汗·巴汗·库尔萨·哈勒斯·帕拉克1987年。基萨兰生产kalebet sililkat campuran, kuarsa campuran, bubuk kuarsa, tabung kuarsa sareng wadah kuarsa。巴汗萨伦生产者定隆可以在迪亚哥réfraksi, él万博体育msports下载éktronika, surya, pengecoran萨伦aplikasi khusus sanésna萨伦disbarkeun di pasar ar negeri。

PRODUK

  • 熔融石英

    Silika融合

    Silika campuran murni murni (99,98% amorf) Sayogi dina tipung sareng gandum dina bentuk Mat…

  • 熔融石英粉

    Tepung Silika Campur

    siilika campuran murni murni (99,98% amf) Sipat ékspansi panas anu handap nyayogikeun…

  • 熔融石英颗粒

    Gandum Silika融合

    siilika campuran murni murni (99,98% amf) Koefisien ékspansi termal rendah, kimiawan konsisten…

  • 石英坩埚

    石英坩埚

    Kubus Produk Quartz anu diperka nyaéta wadah anu diperyogikeun pikeun produksi monocrys…

  • 石英管

    Tabung kuarsa

    Lampu Kami gaduh rupa-rupa produt tina tabung quartz pikeun aplikasi Lampu sareng tiasa pinuh mee…

  • 硅粉

    Bubuk Silika

    Bubuk石英纯度tinggi (99.3% kristal) Teu karasa luhur 7 (Mohs) résistansi kimia tinggi L…

PISANAN
Baidu